torsdag 12 augusti 2010

Recension

Kent
****

Tungt, starkt och kraftfullt. Det är ett nytt kent vi ser och det märks på låtvalen.

Att vara hemma är att vistas i Göteborg för dom flesta, när jocke berg och hans mannar besöker staden är det för dom samma känsla. Att Göteborg är Sveriges musik och kultur stad märks på de flesta artister och grupper som spelar här, dom vet vart de kommit och varför dem är just här och inte i någon svensk/dansk stad i skåne.

Det är väldigt känslomässigt i vårt gäng när Utan dina andetag öppnar hela arrengemanget, som jocke hade sagt "det finns inga ord". Skisser för sommaren slår hårt som låt tre ut för ikväll och första allsången smyger sig på men inte riktigt förens Musik non stop ljuder ur högtalrna på 40 meter höga scenen i trädgårdsföreningen.

I övrigt ikväll får vi blandannat höra Töntarna,Ismael, Gamla Ullevi, Idioter, Kärleken väntar,Ingenting,Vy från ett luftslott, Krossa allt, Dom andra, 747, det enda man vill är väl att konserten är 30min till och 3 klassiker ska tryckas in. Men vi får vara nöjda när extra låtarna M och avslutningen Mannen i den vita hatten spelas, då går det inte längre att klaga, inte ens för den mest skeptiska negativa och mest kräsna personen.

Jocke Berg levererar och det vet vi i dessa dagar att det stämmer.

Inga kommentarer: